Kicki Käller

Kicki är Certifierad Enneagram Practitioner & HPEI Enneagram Trainer, utbildad av Enneagramcenter i Stockholm som har den svenska licensen för den validerade Enneagram Indikatorn HPEI. Hon är också medlem i Enneagramsföreningen i Sverige.

Kicki fick upp ögonen för enneagrammet när hon hade regelbundna samtal med en klient som plötsligt gjorde stora framsteg i sitt tillfrisknande i en beroendesjukdom efter att ha tagit till sig enneagrammet.

Kicki använder idag enneagrammet som ett verktyg i sitt terapeutiska arbete på Arteget AB där hon främst hjälper mat- och sockerberoende personer med primär- och sekundärbehandling. Den största och viktigaste aspekten av att kunna leva utan att ta återfall i ett beroende handlar om att kunna hantera livets händelser, känslor och tankar. Där kommer enneagrammet in som ett mycket viktigt redskap för att förstå sig själv och sina mönster som annars lätt sätter krokben för tillfrisknandet. Kicki har tidigare arbetat som både lärare och pastor och är duktig på att undervisa pedagogiskt och ge personlig vägledning. 

Läs mer om verksamheten och "Livsguiden"kurserna på www.arteget.se